Wednesday, January 19, 2011

langsung ta dihargai

0 comments Links to this post
mcm aq ni ta bermakna ja ..
ape yg aq buat langsung tak dihargai ..
ya .. 
aq ta dapat bagi ape3 kat die ,,
tapi aq ade hati untuk luahkan kat die ..
tapi seolah3 hati aq ni langsung ta de makna ,,
baik aq ta pyah buat ape3 untuk die ..
kau buat hati aq sdih kau tau ta ??????????????

Thursday, January 13, 2011

♥♥faziemah♥♥

0 comments Links to this post
hari ni genap 40 hari aq dan die couple ..
dalam masa 40 hari ni .. mcm3 yg aq lalui ..

http://www.cute-smiley.comaq gembira ~
((hari2 die t8care tetang aq ,, tiap hari SAYANG))

http://www.cute-smiley.com aq sedih :(
((hati aq menagis , sedih , bila ada yg mengaggu hubungan kita ,, aq tak nak kehilangan dia))

http://www.cute-smiley.com
 letih*
((kadang2 letih layan kerenah die,, tapi aq tak kan pernah letih mencintai die)) 
http://www.cute-smiley.com

geram!!
((die selalu bikin gua panas, nakal sangat2 ..))

http://www.cute-smiley.com husshh ..
((aq ade rahsia yg die ta tau .. hee !! aq ske tngok tangan die .. saja tak nak cakap kat die nnti kembang plak die ,, ta pasal3 kne jahit sluar die))

http://www.cute-smiley.comcinta ♥♥
((mencintai dirinya adalah sesuatu yg amat indah untuk diri ini !! ))



  video
(( sedikit sebanyak yg dapat aq siapkan ,, mungkin tak seberapa untuk die ..
tapi anggap la ni kengan cinta kita ))

    ((kembali ceria dipagi hari !!))  
                                   ((aq ske sngat pic ni ,, time ni pagi .. satu hari aq ta tido ,,
die make me cry ,, u jgn buat i ngis lagi !!))
http://www.cute-smiley.com
http://www.cute-smiley.com
"i btol2 sygkn u .. syg i kat u bukan main2.. "
((pertama kali dia meluahkan kata hati die.. terharunya aq))
 
http://www.cute-smiley.com
tak tau nak ckap mcm mana lagi syg aq ni kat kau !!
syg smpai tak terungkap dgn kata2 da ni ..
percaya lah .. 
jgan la mencurigai hati ni ... 

http://www.cute-smiley.com
ikhlas dari hati ni mgatakan bahawa
i sayang u fazely !!

                                          

 

k e h a d i r a n n y a ~ Copyright © 2010 Design by Ipietoon