Monday, December 13, 2010

c.i.n.t.a. d.i.a ! !

0 comments Links to this post
ai shiteru !!
disini aq ingin bercerita tentang SI DIA 
                                   nak tau siapa ???                                      
                                                                                     
ni la my dear !! 
dgn ini die sah jadi teman hidup aq !!
da lama aq ske die(my dear) ni ,, 
eiss !! ta malu nya aq ni .. :)
aq ske die ni dari zaman skolah dulu lagi
Sekolah Arab Bugisiah Tampok  
tapi dlu membe baik aq ske kat die(my dear) .. 
terpaksa lah aq mgalah :(
dari situ aq mmg btol2 ske die(my dear) ni !!
dalam masa yg sama aq ade masalah fmily ..
terpksa lah aq pindah skolah 
dari hari ke hari... 
aq masih bertnya kan die(my dear) pada kawan aq ..
kwan aq mgatakan yg die(my dear) mmg masih couple ..
aq pun biar kan ja la wlaupun rase sakit hati ni !!

sampai lah satu hari aq dapat add kawan aq di fb ..
kwan aq kata die da ta couple dgn die(my dear)
aq punya lah gembira !!
yeah !!

tapi hati time tu masih jual mahal lagi !!
die(my dear)tinggl kan no font die kat fb aq ..
hee !!! seronok nya ..
mcm dunia aq yg punya !! 
yeah !!
dan kami pun bertukar no font ..
dari msj ke msj ..
hati aq jadi btol3 rindu kat die ..
"sabar la wahai hati"

sampai la satu hari ni ..
aq ternmpak die on9 ..
dgn rasa tak malu aq berkata 
"u .. cari kn i sorng"
die pn jwab la
"i kan ade .."
sronok nya dgr .. saat yg ditunggu2 ..
jwab lagi (tak yakin)
"u main2"
die kata ..
"i ta main2 la u .. ape yg boley buat u percaya ??"
   dgn bangga nya aq menjawab
"tulis kat fb u in a relationship with me"
nak tau die kata ap ??
"die kata ok tunggu jap"   
aq ingat kan die main3 ..
rupa2 nya btol3..
aq ingat tarikh tu ..
((06.12.2012))
 
malam tu jgak aq jmpe die !!
sbb esok die da nak blik johor ..
kami saling bertukar cerita ..
die pesan kat aq 
1.i kuat cemburu
2.i kuat marah .
dalam hubungan ni i nak kan :
1.ksih sayang
2.kjujuran
3.ksetiaan



dari hari ke hari ..
eiss !! aq rindu kau la gemuk ~
dgn die la aq mula mendapat kasih syg 
die prihatin ,,
aq sdih aq bagi tau die ..
die kata die kuat marah ..
aq ckap "kalau u marah i nagis"
die tanya "knpe plak"
aq kata "u janji dgn i,,kalau i ngis u pujuk i"
die kata "ya.. i janji"
heee !!
sayang u ~



aq mula rasa kehilngn bila die ta msj aq 
bila die jauh dari aq 
"u jnji jgn tinggl i lama2 .. nnti i ngis"
ni la pic pertama yg die hntar kat aq

die dalam bas time ni ..
aq bagi die pic ..
die balas dgn pic ni ..
ni la hasil nya setelah di edit !!
mksd ai shiteru 
((sya syg awak))

ni pic ke dua yg die hntar
 si gemuk !!
p/s:jgn tngok pic ni lama2..nnti tergoda !!


mmg betol3 kuat makan die ni ..
sbb tu die ni gemok !!
pic ni pun jgn tngok lama3 !!

sila perhatikan pic ni ..
aq mcm muka aq ta ??
die kata die lukis kat dinding ..
ta tau la btol atau ta ..
pape pun thanks syg !!




ni lah die dgn kakak die 
kak linda ,,
aq kenal ...
wsalam syg kak :)

"u.. jgn la marah i lagi .. i syg u"

thanks syg !! 
sudi terima i seadanya ..
insyaallah i akan jadi yg terbaik buat hidp u ..
((di diary ku ingin cerita padamu tentang nya yg selalu singgah di hatiku
semenjak tu hidup ku menjadi bahagia .. kerana dia selalu ada dihatiku ..
dan kini die menjadi milik ku !!))

 

k e h a d i r a n n y a ~ Copyright © 2010 Design by Ipietoon