Wednesday, October 13, 2010

pratikal sem 3 (family c.h and muhibbah c.h)

0 comments Links to this post
pertama kali pratikal selama 2 sem aq blajar dan sem ke3 kami kluar menjalan kan kerja di rumah orang tua (family health care nursing home)..
pengalaman kat sini memeng best .. group kami adalah group pertama yg posting di situ ..
mcm2 ragam warga tua kami dapat lihat ,,mcm2 jga ragam rakan3 aq kat tempat tu ..
antara warga tua yg duduk di rumah ni ..
uncle tu stroke setengah bdan ..
unty tu kuat tido .. hehe :)
 
nenek ni dlu datin ,, 
die ade sakit alzheimer and paraliyst..
pernah jatuh,mnyebabkan die ta boley brjalan ..
umur die 80 lebih kurang 5 tahun die ddk uma ni .
unty ni last day kami disini baru die nak snyum 
unty ni kuat mkan .. hehehe :)


ni madam rose
ktua dirumah ni ..
tanks :)


ni cerita rumah orang tua di muhibbah care home

 bergambar bersama madam di muhibbah
seronok berkerja disini 


ni unty popo 
dulu unty ni tukang jahit 
unty ni ada a/zhemers

ni azman 
abnormal,, rajin buat exercise
hypertension..

seronok ,, sempat kami snap pic time rehat
nakal kami ni ..
 smpai sini saja cerita di tempat posting kami ..
jgan la kamu hantar ibu/ayah/ sesiapa saja dirumah org tua 
kasihani lah mereka ..
mereka mengis ingin pulang ..
mereka rindu anak2 mereka ..
mereka rindu rumah mereka ..
fikir2 kan lah ..

 

k e h a d i r a n n y a ~ Copyright © 2010 Design by Ipietoon