Sunday, July 29, 2012

if you yearned suffering is happy I chose suffering

0 comments Links to this post
30 july 2012
aku ada merancangkn untuk berkahwin on june 2013 ..
abah ibu mak abah die semua da bagi tau untuk merisik raye ni ..
entah knpe dengan senang perkataan ni yg kluar dari mulut die
"i da fkir masak2 yg i masih blum bersedia" 
aq rase dunia gelap .. seolah2 aq hilang sgale2 harapan yg aq impikan selama ni ..
untuk ape aq dgn die selama stahun lebih klau jwpan tu yg terlontar dari bibir die ..
knpe kate2 ni tak klua sebelum kte beli cincin,sebelum kte bgi tau fmly kite ??
sepertinya aq tak nak pndang mke kau untuk selama2 nya !!
ape la sngat kan baru nak merisik ..
ade org da siap majlis pn kne tinggal jgak kan ..
tapi bagi aq ni satu penghinaan untuk aq .
kalau kau bace blog ni tlg kau faham ape ade dalam hati aq !
aq tak mengarap duit kau .. harta kau.. aq cme minta sdkit kasih syg kau ..
cinta aq tak ade unsur penipuan !!

kau masih ingat ayat aq ..
"wlcme to my live n sty forever..
aq rase ayat yg sesuai untuk kau hari ni ..
"please go out of my life and never come back again !!


if you yearned suffering is happy I chose suffering ..

Wednesday, March 9, 2011

jgn buat aq sdih kalau tak boleh buat aq gmbira

0 comments Links to this post
ape gne bercinta kalau akhirnya derita ..
mungkin aku tidak sempurna ,,
jangan buat aku menangis kalau tak boleh buat aku gembira :(
kesudahan yg macam mana yang diinginkan lagi ??
tak cukup baik ke layanan i untuk u ??

bukan ni yang i nak ...
bukan hubungan yang penuh dengan kesedihan ..

mana janji2 u ..
tolong jangan buat i susah hati ..
nexweek i final exam .. 
u buat hati i sedih ......

entah la da tak tau nak cakap macm mana lagi .. 
fikir3 la sndiri k .... 




Wednesday, February 9, 2011

sayang u more lah !!

0 comments Links to this post

Wednesday, January 19, 2011

langsung ta dihargai

0 comments Links to this post
mcm aq ni ta bermakna ja ..
ape yg aq buat langsung tak dihargai ..
ya .. 
aq ta dapat bagi ape3 kat die ,,
tapi aq ade hati untuk luahkan kat die ..
tapi seolah3 hati aq ni langsung ta de makna ,,
baik aq ta pyah buat ape3 untuk die ..
kau buat hati aq sdih kau tau ta ??????????????

Thursday, January 13, 2011

♥♥faziemah♥♥

0 comments Links to this post
hari ni genap 40 hari aq dan die couple ..
dalam masa 40 hari ni .. mcm3 yg aq lalui ..

http://www.cute-smiley.comaq gembira ~
((hari2 die t8care tetang aq ,, tiap hari SAYANG))

http://www.cute-smiley.com aq sedih :(
((hati aq menagis , sedih , bila ada yg mengaggu hubungan kita ,, aq tak nak kehilangan dia))

http://www.cute-smiley.com
 letih*
((kadang2 letih layan kerenah die,, tapi aq tak kan pernah letih mencintai die)) 
http://www.cute-smiley.com

geram!!
((die selalu bikin gua panas, nakal sangat2 ..))

http://www.cute-smiley.com husshh ..
((aq ade rahsia yg die ta tau .. hee !! aq ske tngok tangan die .. saja tak nak cakap kat die nnti kembang plak die ,, ta pasal3 kne jahit sluar die))

http://www.cute-smiley.comcinta ♥♥
((mencintai dirinya adalah sesuatu yg amat indah untuk diri ini !! ))



 
(( sedikit sebanyak yg dapat aq siapkan ,, mungkin tak seberapa untuk die ..
tapi anggap la ni kengan cinta kita ))

    ((kembali ceria dipagi hari !!))  
                                   ((aq ske sngat pic ni ,, time ni pagi .. satu hari aq ta tido ,,
die make me cry ,, u jgn buat i ngis lagi !!))
http://www.cute-smiley.com
http://www.cute-smiley.com
"i btol2 sygkn u .. syg i kat u bukan main2.. "
((pertama kali dia meluahkan kata hati die.. terharunya aq))
 
http://www.cute-smiley.com
tak tau nak ckap mcm mana lagi syg aq ni kat kau !!
syg smpai tak terungkap dgn kata2 da ni ..
percaya lah .. 
jgan la mencurigai hati ni ... 

http://www.cute-smiley.com
ikhlas dari hati ni mgatakan bahawa
i sayang u fazely !!

                                          

Monday, December 13, 2010

c.i.n.t.a. d.i.a ! !

0 comments Links to this post
ai shiteru !!
disini aq ingin bercerita tentang SI DIA 
                                   nak tau siapa ???                                      
                                                                                     
ni la my dear !! 
dgn ini die sah jadi teman hidup aq !!
da lama aq ske die(my dear) ni ,, 
eiss !! ta malu nya aq ni .. :)
aq ske die ni dari zaman skolah dulu lagi
Sekolah Arab Bugisiah Tampok  
tapi dlu membe baik aq ske kat die(my dear) .. 
terpaksa lah aq mgalah :(
dari situ aq mmg btol2 ske die(my dear) ni !!
dalam masa yg sama aq ade masalah fmily ..
terpksa lah aq pindah skolah 
dari hari ke hari... 
aq masih bertnya kan die(my dear) pada kawan aq ..
kwan aq mgatakan yg die(my dear) mmg masih couple ..
aq pun biar kan ja la wlaupun rase sakit hati ni !!

sampai lah satu hari aq dapat add kawan aq di fb ..
kwan aq kata die da ta couple dgn die(my dear)
aq punya lah gembira !!
yeah !!

tapi hati time tu masih jual mahal lagi !!
die(my dear)tinggl kan no font die kat fb aq ..
hee !!! seronok nya ..
mcm dunia aq yg punya !! 
yeah !!
dan kami pun bertukar no font ..
dari msj ke msj ..
hati aq jadi btol3 rindu kat die ..
"sabar la wahai hati"

sampai la satu hari ni ..
aq ternmpak die on9 ..
dgn rasa tak malu aq berkata 
"u .. cari kn i sorng"
die pn jwab la
"i kan ade .."
sronok nya dgr .. saat yg ditunggu2 ..
jwab lagi (tak yakin)
"u main2"
die kata ..
"i ta main2 la u .. ape yg boley buat u percaya ??"
   dgn bangga nya aq menjawab
"tulis kat fb u in a relationship with me"
nak tau die kata ap ??
"die kata ok tunggu jap"   
aq ingat kan die main3 ..
rupa2 nya btol3..
aq ingat tarikh tu ..
((06.12.2012))
 
malam tu jgak aq jmpe die !!
sbb esok die da nak blik johor ..
kami saling bertukar cerita ..
die pesan kat aq 
1.i kuat cemburu
2.i kuat marah .
dalam hubungan ni i nak kan :
1.ksih sayang
2.kjujuran
3.ksetiaan



dari hari ke hari ..
eiss !! aq rindu kau la gemuk ~
dgn die la aq mula mendapat kasih syg 
die prihatin ,,
aq sdih aq bagi tau die ..
die kata die kuat marah ..
aq ckap "kalau u marah i nagis"
die tanya "knpe plak"
aq kata "u janji dgn i,,kalau i ngis u pujuk i"
die kata "ya.. i janji"
heee !!
sayang u ~



aq mula rasa kehilngn bila die ta msj aq 
bila die jauh dari aq 
"u jnji jgn tinggl i lama2 .. nnti i ngis"
ni la pic pertama yg die hntar kat aq

die dalam bas time ni ..
aq bagi die pic ..
die balas dgn pic ni ..
ni la hasil nya setelah di edit !!
mksd ai shiteru 
((sya syg awak))

ni pic ke dua yg die hntar
 si gemuk !!
p/s:jgn tngok pic ni lama2..nnti tergoda !!


mmg betol3 kuat makan die ni ..
sbb tu die ni gemok !!
pic ni pun jgn tngok lama3 !!

sila perhatikan pic ni ..
aq mcm muka aq ta ??
die kata die lukis kat dinding ..
ta tau la btol atau ta ..
pape pun thanks syg !!




ni lah die dgn kakak die 
kak linda ,,
aq kenal ...
wsalam syg kak :)

"u.. jgn la marah i lagi .. i syg u"

thanks syg !! 
sudi terima i seadanya ..
insyaallah i akan jadi yg terbaik buat hidp u ..
((di diary ku ingin cerita padamu tentang nya yg selalu singgah di hatiku
semenjak tu hidup ku menjadi bahagia .. kerana dia selalu ada dihatiku ..
dan kini die menjadi milik ku !!))

Friday, November 26, 2010

♥eyna♥♥eimah♥

3 comments Links to this post
cerita tentang si dia !!
bermula nya kisah perkenalan antara kami ..


i kenal si dia !! melalui FB
eyna !!


kisah kami bermula dari ..
i bertanya kan tentang blog !!

eyna !!
satu nama yg indah ,,
sesuai dgn kerenah nya ..
-peramah
-tiut
-tak sombong 
-tak lupa kawan
 n .. bnyak lagi .. :)

yg membuat kan i tak lupa tentang dia ,,
die akan chat i bila die nmpak i on9 ,,
wlaupun kami tak pernah berjumpa ,,
tapi sikap peramah yg dimiliki si dia membuat kan hubungan kami sbagai kawan smakin rapat !!
kami berkongsi crita !!
sedih.. !!
gembira !!







 singkat sgat crita ni ..
yunk !! sory klau ade salh atau silap dalm i story tntg u ~




heee !! yunk i ske berkwan dgn u !! thanks yunk ..
hope i dapat jmpe u satu hari nnti ..
i hope pershbatan kita kekal ,, 
salam perkenalan my dear !!
 
 

k e h a d i r a n n y a ~ Copyright © 2010 Design by Ipietoon